Bent u op zoek naar het gezelligste vriendenuitje in Volendam? Zoek dan niet verder! Volendam ontdekken met uw vrienden is natuurlijk super leuk! Kom daarom naar onze unieke escape room in Volendam. Tijdens het bezoek aan de escape room zult u “Het geheim van de Lutine” ontrafelen samen met uw vrienden. 60 minuten lang zult u vol spanning moeten samenwerken. Een goeie manier om je maatjes een keer op een andere manier te leren kennen. Enigma Rooms is gevestigd in het centrum van Volendam. Hierdoor kunt u na de escape room nog de beste bezienswaardigheden van Volendam bezoeken op een loopafstand.

Routebeschrijving

Origineel vriendenuitje

Wat is er nou leuker dan samen met uw vrienden een geweldige escape room ontrafelen? Als u zin heeft in een origineel vriendenuitje en u een echte avonturier bent, dan is dit het uitje voor jou! Wij hebben ook de beste arrangementen voor bij onze escape room, zoals bijvoorbeeld het search party arrangement. Naast de escape room krijgt u hier ook een puzzeltocht bij die u echt niet wilt missen. Waar de escape room inzicht geeft in de historie van Volendam, bezoekt u met de puzzeltocht de mooiste en meest historische plaatsen van het prachtige dorp Volendam. Ten slotte krijgt u hier ook nog een foto bij met uw vrienden in Volendammer klederdracht. Reserveer snel onze escape room voor het ultieme vriendenuitje!

Escape room vriendenuitje

Als je van Volendam wilt genieten met je vrienden, dan raden wij zeker aan om Enigma Rooms te bezoeken! Onze escape room is geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen, waarbij een minimale leeftijd van 12 jaar geldt. Jullie vriendengroep is altijd welkom. U kunt er ook nog voor kiezen om met uw vrienden een hapje te eten en drinken na de escape room. Dit kunt u dan via ons regelen met het find & dine arrangement. Bij Enigma rooms hangt er een gezellige sfeer en zullen wij uw vriendengroep gastvrij ontvangen.

 

Vriendenuitje organiseren?

Als u een vriendenuitje wilt organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Enigma Rooms is gevestigd in het oude hart van Volendam, dit is gemakkelijk te bereiken en er zijn genoeg parkeergelegenheden. Heeft u nog vragen over dit vriendenuitje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen