Bent u op zoek naar een leuk uitje in Volendam? Onze escape room is het leukste uitje in heel Volendam. Enigma Rooms is een escape room met een unieke ervaring. Deze escape room is gevestigd in het oude hart van Volendam. Bij ons kunt u ‘Het geheim van de Lutine’ ontrafelen. Een heel leuk thema voor jong en oud.
Bij ons kunt u terecht voor 2-6 personen, waarbij een minimale leeftijd van 12 jaar geldt. Enigma Rooms ligt naast de dijk, het is dus dicht in de buurt van andere bezienswaardigheden in Volendam. Wilt u voor of na het bezoek aan de escape room een hapje eten of drinken? Dan kunt u terecht bij onze partner Café Restaurant de Dijk in Volendam.

Routebeschrijving

Een leuk uitje voor diverse gelegenheden

Of het nou een teamuitje, familie uitje of een vriendenuitje is, Enigma rooms is een tof uitje voor al deze gelegenheden. Ideaal voor als u een dagje naar Volendam gaat. U zult bij onze escape room enorm op de proef worden gesteld en uw kijk op escape rooms zal nooit meer hetzelfde zijn.

Beleef een uniek uitje in Volendam bij Enigma Rooms

Het leukste uitje voor jong en oud vindt u natuurlijk bij Enigma Rooms. Wij bieden de spannendste escape room aan met een uniek verhaal die u nergens anders zult vinden. Dit gecombineerd met de beste arrangementen, vriendelijk personeel en alles dat tot in de puntjes van A tot Z is verzorgd, zal ervoor zorgen dat u een fantastisch uitje in Volendam zult beleven. Dit allemaal voor een verrassend lage prijs!

Uitje in Volendam organiseren?

Wilt u graag een uitje in Volendam organiseren? Dan bent u bij Enigma Rooms aan het juiste adres! Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt u bij ons het leukste uitje organiseren voor uw bedrijf, familie en nog veel meer. Onze locatie is goed bereikbaar en er zijn meer dan genoeg parkeergelegenheden voor auto’s en bussen. Neem snel contact met ons op en reserveer dit geweldige uitje in Volendam!

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

 

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen