Als u op zoek bent naar het ultieme teamuitje in Volendam, zoek dan niet verder. Voor een uitdagend uitje waar je teamwork voor nodig hebt, kunt u een bezoekje brengen aan onze escape room. Of u nu met uw familie, collega’s of vrienden dit teamuitje gaat doen, bij Enigma Rooms is alles mogelijk.

Wij hebben verschillende keuzes aan arrangementen voor onze escape room, zodat er altijd wel een geschikte optie is voor jullie team. Tijdens deze escape room zullen uw zintuigen zoals nog nooit te voren op de proef worden gesteld.

Routebeschrijving

Escape room teamuitje

Tijdens het bezoek aan onze escape room zullen jullie het spannende “Geheim van de Lutine” ontrafelen. Onze escape room is geschikt voor teams vanaf 2 tot maximaal 6 personen. U heeft keuze uit verschillende arrangementen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Picture Perfect. Door dit arrangement te kiezen kunt u naast uw bezoek aan onze escape room ook nog op de foto in échte Volendammer klederdracht. Onze escape room is gevestigd in het oude hart van Volendam. Ideaal, want zo kunt u gemakkelijk nog allerlei andere bezienswaardigheden van Volendam vinden na uw bezoek aan Enigma Rooms.

Origineel teamuitje

Wat is er nou leuker dan samen met uw team een geweldige escape room ontrafelen? Als u zin heeft in een origineel teamuitje en u een echte avonturier bent, dan is dit het uitje voor jou! Het leukste teamuitje voor jong en oud vind u natuurlijk bij Enigma Rooms. Bij ons vindt u de spannendste escape room met een uniek verhaal die u nergens anders zult vinden. Dit gecombineerd met vriendelijk personeel, de beste arrangementen en alles dat tot in de puntjes van A tot Z is verzorgd zal ervoor zorgen dat u een geweldig  teamuitje in Volendam zult beleven. Dit allemaal voor een mooie prijs!

Teamuitje in Volendam organiseren?

Bij ons kunt u gemakkelijk het leukste teamuitje organiseren. Onze escape room is gevestigd in het centrum van Volendam, hierdoor is het gemakkelijk te bereiken en zijn er meer dan genoeg parkeergelegenheden. Neem snel contact met ons op en reserveer dit unieke teamuitje!

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen