Bent u van plan om Volendam met een groep te bezoeken? Dan bent u bij Enigma Rooms aan het juiste adres! Wij hebben het perfecte groepsuitje voor u. Kom onze unieke escape room bezoeken, hier zult u samen met uw groep een onvergetelijke ervaring aan overhouden.

U gaat samen met uw groep “Het geheim van de Lutine” ontrafelen. Onze escape room is geschikt voor groepen van 2-6 personen en jullie zullen 60 minuten lang de tijd hebben om te ontsnappen uit de escape room.

Routebeschrijving

De beste escape room

De beste escape room vindt u in Volendam, namelijk bij Enigma Rooms. Bij ons heeft u keuze uit verschillende arrangementen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het find & dine arrangement. Met dit arrangement kunt na het bezoek aan onze escape room nog heerlijk lunchen of dineren bij onze partner Restaurant Café de Dijk. Dit is ideaal voor de hele groep! Zo zijn er naast dit arrangement, nog veel meer arrangementen die u zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Het leukste groepsuitje

Voor het leukste groepsuitje in Volendam moet u bij Enigma Rooms zijn. Escape rooms zijn een van de populairste keuzes voor een leuk groepsuitje. Dit komt doordat het een uitje is dat veel samenwerking vereist. Zo kun je je groep echt een keer op een andere manier leren kennen. Onze escape room is gemakkelijk te bereiken met de auto en er zijn genoeg parkeergelegenheden. Wij zullen jullie groep gastvrij ontvangen en een unieke ervaring meebrengen.

Groepsuitje in Volendam organiseren?

Wilt u graag een groepsuitje organiseren in Volendam? Zoek dan niet verder! Bij ons kunt u gemakkelijk onze escape room reserveren voor het ultieme groepsuitje. Tijdens dit spannende groepsuitje zult u goed moeten samenwerken met uw groep. Onze escape room is gevestigd in het centrum van Volendam. Ideaal, want hierdoor kunt u daarna nog andere bezienswaardigheden van Volendam bezoeken op een loopafstand. Heeft u nog vragen? Neem vooral vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen