Als u op zoek bent naar een leuk familie uitje in Volendam, dan bent u bij Enigma Rooms aan het juiste adres! Wij hebben de beste escape room voor een familie uitje. Onze escape room is geschikt voor jong en oud. Dus ook als u besluit om uw moeder of opa uit te nodigen, iedereen heeft plezier bij dit uitje.

Onze escape room is geschikt voor personen vanaf 12 jaar. U kunt bij ons samen met de familie het unieke “Geheim van de Lutine” ontrafelen. Durf jij het raadsel op te lossen? Onze Escape room is geschikt voor groepen van 2 tot maximaal 6 personen.

Routebeschrijving

Bijzonder familie uitje

Bij onze escape room krijgt u een unieke ervaring voor de hele familie. Voor een familie uitje kunt u bij ons altijd terecht. Wij hebben verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na onze escape room te gaan eten bij onze partner Café Restaurant de Dijk. Zo kunt u na dit uitdagende uitje rustig genieten van een hapje en een drankje. Ideaal voor samen met de familie!

 Beleef een uniek familie uitje bij Enigma Rooms

Is het dit keer uw beurt voor het organiseren van een familie uitje? Dan hebben wij voor u een unieke beleving. Het leukste familie uitje voor jong en oud vind u bij Enigma Rooms. Bij ons vindt u de spannendste escape room met een uniek verhaal die u nergens anders zult vinden. Dit gecombineerd met de beste arrangementen, vriendelijk personeel en alles dat tot in de puntjes van A tot Z is verzorgd zal ervoor zorgen dat u een fantastisch uitje in Volendam zult beleven. Dit allemaal voor een verrassend lage prijs!

Familie uitje organiseren?

Wilt u graag een familie uitje organiseren? Zoek dan niet verder! Enigma rooms is het ideale familie uitje. Bij ons kunt u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat het leukste uitje organiseren voor uw familie. Enigma Rooms is gemakkelijk te bereiken met de auto of bus en er zijn genoeg parkeerplekken waar u terecht kunt. Boek onze escape room nu snel en gemakkelijk op onze website! Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen