Bent u op zoek naar een escape room voor 3 personen? Zoek dan niet verder! Enigma rooms is gevestigd in het oude hart van Volendam, hierdoor is het gemakkelijk te bereiken met de auto of bus. Met z’n drieën escapen is net zo leuk als met ze 2e of 6e. Bij ons vind u de beste escape room voor 3 personen. Door middel van samenwerking zullen jullie het spannende “Geheim van de Lutine” moeten ontrafelen. Hier hebben jullie 60 minuten lang de tijd voor. Verschillende raadsels en puzzels oplossen bij onze escape room, is dat wel leuk met 3 personen? Jazeker! Bij ons hebben al genoeg drietallen de escape room met veel plezier opgelost. Tijdens het ontsnappen van onze escape room kunnen jullie het uiterste uit jullie creativiteit halen.

Routebeschrijving

De beste escape room

Of u nou met uw familie, vrienden of vriendin onze escape room bezoekt, bij Enigma Rooms is iedereen welkom. Wij hebben de beste escape room. Onze escape room is geschikt vanaf minimaal 2 tot maximaal 6 personen, waarbij een minimale leeftijd van 12 jaar geldt. Bij Enigma Rooms vindt u ook de beste arrangementen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na de escape room met ze 3e  nog even gezellig een drankje en een hapje te nemen, kies hiervoor het find & dine arrangement. Bij Enigma Rooms hangt er een gezellige sfeer en zullen wij jullie gastvrij ontvangen.

Escape room voor 3 personen reserveren?

Wilt u graag een escape room voor 3 personen reserveren? Dat kan bij ons! Wij hebben de spannendste escape room waardoor u vol met adrenaline zult zitten tijdens het ontsnappen van onze rooms. Hier zult u natuurlijk de hulp van andere personen voor nodig hebben. Voor het ultieme 3 personen uitje kiest u voor Enigma Rooms, bij ons is iedereen welkom. Als u heeft besloten dat u onze escape room wilt bezoeken, dan kunt u gemakkelijk reserveren op onze site. Mocht u nog vragen hebben over onze escape room of boekingen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Rooms is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen