Bent u op zoek naar een escape room voor 2 personen? Zoek dan niet verder! Enigma Rooms is gevestigd in het centrum van Volendam. Bij Enigma Rooms hebben wij de leukste escaperoom die u kunt bezoeken voor 2 personen. Na 60 minuten onze escape room proberen te ontsnappen, zult u pas echt zien wat jullie aan elkaar hebben. Zonder samenwerking zal het uiteraard niet lukken. Samen verschillende raadsel en puzzels oplossen bij Enigma Rooms, is dat wel leuk met maar 2 personen? Jazeker! Bij ons hebben al genoeg tweetallen de escape room opgelost met heel veel plezier. Het kan de ultieme test voor jouw relatie zijn.

Natuurlijk hoeft u niet met uw partner te komen en is de escape room ook geschikt voor bijvoorbeeld 2 vrienden. Jullie zintuigen zullen zoals nog nooit tevoren op de proef worden gesteld tijdens het ontrafelen van “Het geheim van de Lutine”. Wilt u toch nog meer personen meenemen? Dat kan ook, onze kamer is geschikt voor maximaal 6 personen.

Routebeschrijving

De beste escape room

Bij Enigma Rooms garanderen wij één ding, een geweldige ervaring meebrengen aan de mensen die onze escape room bezoeken. Bij ons vindt u de beste escape room. Zijn jullie slimmer dan alle raadsels die jullie gevangen houden in onze rooms? Kom dan gauw een keertje langs! Bij ons vindt u verschillende arrangementen voor bij de escape room. Kies bijvoorbeeld voor picture perfect, zo kunt u na de escape room in echte Volendammer klederdracht een foto maken. Bekijk voor meer informatie onze pagina arrangementen.

Escape room voor 2 personen reserveren?

Escape rooms zijn de laatste tijd heel populair, echter zijn de meeste escape rooms alleen toegankelijk voor groepen. Bij Enigma Rooms kunt u ook terecht voor 2 personen. Onze locatie is gevestigd in het centrum van Volendam, dit is gemakkelijk te bereiken en er zijn genoeg parkeergelegenheden. Voor het ultieme 2 personen uitje kiest u voor Enigma Rooms, u bent ten alle tijden welkom. Klik snel op reserveren om te zien wanneer er nog een plekje vrij is in onze escape room!

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Rooms is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

 

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen