Escape Room Volendam

Het principe van de escape room is onderhand een bekend gegeven, en een veelvoud van kamers zijn wijd en zijd verspreid door het land. Om ondertussen niet de dertiende in het dozijn te worden heeft Enigma Escape Rooms 2.0 besloten het heel anders aan te pakken en de lat een stuk hoger te leggen.

De eerste kamer geboren uit deze visie is "Het geheim van de Lutine". Een onvergetelijke en unieke ervaring waarin de zintuigen zoals nog nooit te voren op de proef zullen worden gesteld en uw kijk op Escaperooms nooit meer hetzelfde zal zijn...

Routebeschrijving

Enigma Escape Room Volendam

Enigma Escape Rooms is gelegen midden in het oude hart van Volendam. Het is gelegen op de Meerzijde 25, wat maar 10 meter vanaf deze vele restaurants en cafés op de dijk ligt. Zo kunt u gemakkelijk lunchen of dineren bij één van onze partners: art Hotel Spaander, Feugo Bar & Grill en Café Restaurant de Dijk.

  • Art Hotel Spaander hecht veel waarde aan een culinaire belevenis, waarbij de koks gebruik maken van streekproducten. De meest verwende eter kan hierdoor worden verrast. Het biedt een ruimte selectie klassiekers aan.
  • Fuego Bar & Grill heeft een uniek concept, waarbij een hippe industriële look is gecombineerd met de Josper Grill. De gasten worden hierdoor vol trots ontvangen.
  • Café restaurant de Dijk heeft een uitgebreid en heerlijke menukaart, waar u s ’middags kunt kiezen tussen een lunchkaart en s ’avonds kunt dineren in het á la carte restaurant met klassieke en eigentijdse gerechten.

Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand te bereiken en dit zorgt ervoor dat het een ideale gelegenheid is om de Enigme Escape Rooms mee te pakken tijdens een bezoek aan dorp. Parkeren vormt ook geen probleem, aangezien er overal gratis parkeerplekken zijn. Een voorbeeld hiervan is dat achter de escape room een straat (de Sint Jozefstraat) loopt waar een (gratis) parkeerplaats te vinden is. Tevens zijn er bij Art Hotel Spaander altijd parkeerplekken beschikbaar, mits u daar ook gaat lunchen en/of dineren.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 16
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Rooms is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen