Wilt u graag een escape room in de buurt van Purmerend bezoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze escape room is gemakkelijk te bereiken vanuit Purmerend en is gevestigd in het centrum van Volendam. Bij ons kunt u een geweldige escape room beleven. Tijdens dit uitje zult u het “Geheim van de Lutine” ontrafelen, een super spannend thema! Bij ons zal uw kijk op escape rooms nooit meer hetzelfde zijn.
Onze escape room is geschikt voor diverse uitjes. Of u nou met uw vrienden, familie of team onze escape room komt bezoeken, bij Enigma Rooms is iedereen welkom. Onze escape room is gevestigd in het oude hart van Volendam, zo kunt u hierna nog gemakkelijk andere bezienswaardigheden van het prachtige dorp Volendam bezoeken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma Rooms vindt u niet alleen de beste escape room, maar ook verschillende keuzes aan de beste arrangementen voor bij de escape room. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Find & Dine’ arrangement. Zo kunt u na de escape room gezellig met uw groep nog even een hapje eten en drinken bij onze partner restaurant Café de Dijk. U kunt er ook voor kiezen om een foto te maken in echte Volendammer klederdracht. Kies hiervoor het arrangement ‘Picture Perfect’. Onze escape room is geschikt voor groepen vanaf 2-6 personen. Jullie zullen 60 minuten lang de tijd hebben om te ontsnappen uit onze rooms. Bij Enigma Rooms wordt u gastvrij ontvangen en zullen wij er alles aan doen om u een geweldige ervaring mee te brengen!

Escape room in de buurt van purmerend bezoeken?

Durf jij het aan om onze spannende escape room in de buurt van Purmerend te bezoeken? Bij ons kunt u door middel van creatief nadenken en teamwork deze uitdagende escape room ontsnappen. Onze escape room is een spannende beleving. Bij Enigma Rooms zullen uw zintuigen zoals nog nooit tevoren op de proef worden gesteld. Bij ons kunt u terecht voor allerlei verschillende uitjes. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen u dan z.s.m. verder op weg helpen. Bent u al overtuigd om een bezoekje te brengen aan Enigma Rooms? Reserveer dan snel en gemakkelijk uw unieke bezoek aan Enigma Rooms op onze website!

Informatie Escape Room Purmerend

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in de buurt van Purmerend is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen