Bent u op zoek naar een leuke escape room in Noord-Holland? Zoek dan niet verder! Enigma Rooms is gevestigd in Volendam. Bij Enigma rooms hebben wij de beste escape room die u kunt bezoeken in Noord-Holland. Zijn jullie slimmer dan de raadsels die jullie gevangen houden in onze kamers? Kom dan gerust een keertje langs Enigma Rooms. Tijdens uw bezoek aan onze escape room zult u het “Geheim van de Lutine” ontrafelen, een uniek en bloedstollend thema!

Bij Enigma Rooms bent u voor elke gelegenheid welkom, of u nu met uw team, vriendin, of familie langskomt, bij ons kunt u altijd terecht. Doordat onze escape room in het centrum van Volendam is gevestigd, heeft u genoeg parkeergelegenheden en heeft u daarna nog alle tijd om andere prachtige bezienswaardigheden van Volendam te bekijken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma Rooms hebben wij één garantie, een geweldige ervaring meebrengen aan iedereen die onze escape room komt bezoeken. Bij ons vindt u de beste arrangementen voor bij de escape room. Kom bijvoorbeeld na het bezoek aan onze escape room gezellig een hapje eten en drinken bij onze partner Café Restaurant de Dijk, kies hiervoor het arrangement “Find & Dine”. Onze escape room is geschikt voor 2-6 personen. U zult 60 minuten lang de tijd hebben om ons raadsel op te lossen. Bij Enigma Rooms wordt u gastvrij ontvangen en zullen wij ervoor zorgen dat u een geweldige dag zult ervaren.

Escape room in Noord-Holland bezoeken?

Wilt u een escape room in Noord Holland bezoeken? Dan bent u bij Enigma Rooms aan het juiste adres! Bij Enigma Rooms zult u enorm op de proef worden gesteld samen met de personen waarmee u onze escape room ontsnapt. Door middel van efficiënt samenwerken en logisch nadenken kunnen jullie het “Geheim van de Lutine” ontrafelen. Dit een super spannende beleving. U kunt bij Enigma Rooms altijd terecht voor diverse uitjes. Reserveer nu snel en gemakkelijk uw bezoek aan Enigma Rooms! Heeft u nog vragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Informatie Escape Room Noord-Holland

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Noord-Holland is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen