Wilt u graag een escape room in de buurt van Hoorn bezoeken? Zoek dan niet verder! Onze escape room is gevestigd in het centrum van Volendam en is gemakkelijk te bereiken vanuit Hoorn. Bij onze escape room zult u een onvergetelijke ervaring beleven. Tijdens het ontsnappen uit onze rooms zult u het “Geheim van de Lutine” ontrafelen! Een uniek en bloedstollend thema.

Bij Enigma Rooms is iedereen welkom, of u nou met uw vrienden of team langskomt, bij Enigma Rooms kunt u altijd terecht! Bij ons wordt u gastvrij ontvangen en zullen wij er voor zorgen dat u een leuke dag beleeft. Doordat Enigma Rooms in het centrum van Volendam ligt, kunt u na onze escape room nog alle andere bezienswaardigheden van Volendam op een loopafstand bezoeken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma Rooms vindt u de leukste arrangementen. U heeft de keuze uit verschillende arrangementen. Bij ons kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een hapje te eten bij onze partner Café restaurant de Dijk, erg gezellig! Hiervoor kiest u het arrangement “Find & Dine”. Onze escape room is geschikt voor de leeftijd 12 jaar en ouder, u heeft 60 minuten de tijd om uit onze escape room te ontsnappen. Bij Enigma Rooms wordt u met open armen ontvangen. Wacht niet langer en boek snel dit geweldige uitje!

 

Escape room in de buurt van Hoorn bezoeken?

Durf jij het aan om onze escape room in de buurt van Hoorn te bezoeken? Bij ons kunt u “Het Geheim van de Lutine” ontrafelen door middel van teamwork, creativiteit en logisch denken. Onze escape room is een super spannende beleving. Onze escape room is de perfecte plek voor een uitje met vrienden, familie, bedrijf of een groep. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij zullen u dan zo snel mogelijk helpen. Heeft u al besloten om Enigma Rooms te bezoeken? Boek dan snel en eenvoudig uw bezoek aan Enigma Rooms op onze website!

Informatie Escape Room Hoorn

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in de buurt van Hoorn is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezellendag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht

 

 

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen