Bent u op zoek naar een spannende escape room in de buurt van Heerhugowaard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Enigma Rooms is gevestigd in Volendam en is gemakkelijk te bereiken vanuit Heerhugowaard. Enigma Rooms is de beste escape room die u kunt bezoeken. Bent u slimmer dan alle puzzels die u gevangen houden in onze rooms? Ga de challenge aan en kom gauw een kijkje nemen in onze escape room! Tijdens het bezoek aan onze escape room zul je het “Geheim van de Lutine” ontrafelen. Een spannend en uniek thema.

Bij Enigma Rooms kunt u voor diverse gelegenheden onze escape room bezoeken, denk bijvoorbeeld aan een leuk teamuitje, bedrijfsuitje of een dagje weg met uw vriendin. Bij Enigma Rooms verwelkomen wij jullie allemaal. Doordat onze escape room in het centrum van Volendam ligt, kunt u hierna nog alle andere bezienswaardigheden van Volendam op een loopafstand bekijken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma rooms wordt u nooit teleurgesteld, wij hebben diverse opties van de beste arrangementen die geweldig aansluiten op uw bezoek aan onze escape room. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om na onze escape room een foto te maken in echte Volendammer klederdracht, een extra puzzel oplossen of een hapje eten bij onze partner Café restaurant de Dijk. Bekijk voor meer informatie onze pagina arrangementen. Onze escape room is geschikt voor 2-6 personen. U heeft 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit onze rooms. Bij Enigma Rooms vinden wij het belangrijk dat u een geweldige dag zult ervaren, dus daar zullen wij ook zeker voor zorgen. Wacht dus niet langer en reserveer snel uw unieke bezoek aan Enigma Rooms!

Escape room in de buurt van Heerhugowaard bezoeken?

Durft u het aan om onze escape room in de buurt van Heerhugowaard te bezoeken? Bij Enigma rooms zullen uw zintuigen zoals nog nooit tevoren op de proef worden gesteld. Bij ons kunt u met een groep of zelfs met ze tweeën uw bezoek aan onze escape room boeken. Wij hebben een ontzettend spannend thema die u door middel van creatief en logisch nadenken zult moeten oplossen. U zult bij ons in een andere wereld stappen. Grijp dus snel uw kans en reserveer uw unieke bezoek aan onze escape room! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder op weg.

Informatie Escape Room Heerhugowaard

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in de buurt van Heerhugowaard is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

 

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen