Als u op zoek bent naar een escape room in de buurt van Amsterdam, zoek dan niet verder! Onze escape room is gevestigd in Volendam en gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam. U zult aan onze escape room een onvergetelijke en unieke ervaring overhouden, uw kijk op escape rooms zal nooit meer hetzelfde zijn na uw bezoek aan Enigma Rooms. Bij onze escape room zult u het “Geheim van de Lutine” ontrafelen, een ontzettend spannend thema!

Of het nu met uw familie, vrienden, of personeel is, bij Enigma Rooms is iedereen welkom en hebben wij de beste arrangementen voor iedereen. Doordat onze escape room in het oude hart van Volendam ligt kunt u hierna nog allerlei andere bezienswaardigheden in Volendam bezoeken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma Rooms vindt u de beste arrangementen. U heeft verschillende keuzes aan arrangementen. Bij ons kunt er bijvoorbeeld voor kiezen op daarna een hapje te eten en drinken bij onze partner Café restaurant de Dijk, ontzettend leuk dus! Onze escape room is geschikt voor 2-6 personen en jullie zullen vervolgens 60 minuten lang de tijd hebben om te ontsnappen uit onze rooms. Er geldt bij ons een minimale leeftijd van 12 jaar. Bij Enigma Rooms wordt u gastvrij met open armen ontvangen en zullen wij er alles aan doen dat u een geslaagde dag zult beleven!

Escape room in de buurt van Amsterdam bezoeken?

Durf jij het aan om onze escape room in de buurt van Amsterdam te ontsnappen? Hier kun je door middel van teamwork, creatief en logisch nadenken het “Geheim van de Lutine” ontrafelen. Onze escape room is een super spannende beleving. U zult in een andere wereld stappen. Onze escape room is dé locatie voor een uitje met familie, vrienden, bedrijf of uw team. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen, we helpen u graag verder op weg. Als u al heeft besloten om onze escape room te bezoeken, reserveer dan snel en gemakkelijk uw unieke Enigma Rooms bezoek op onze site!

Informatie Escape Room Amsterdam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in de buurt van Amsterdam geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen