Bent u op zoek naar de beste escape room in de buurt van Alkmaar? Dan moet u een bezoekje brengen aan Enigma rooms! Onze escape room bevindt zich in Volendam, dit is goed bereikbaar vanuit Alkmaar. In onze escape room beleef je een onvergetelijke en unieke ervaring. N

 

 

a uw bezoek aan Enigma Rooms zal uw kijk op escape rooms nooit meer hetzelfde zijn. Bij Enigma Rooms hebben wij het spannende thema “het Geheim van de Lutine”. Dit geheim zult u ontrafelen tijdens het ontsnappen uit onze rooms.

Of u nu met uw familie, personeel of vrienden langskomt, bij Enigma Rooms verwelkomen wij iedereen en bieden wij de beste arrangementen aan voor jullie. Omdat onze escape room in het centrum van Volendam ligt, heeft u genoeg parkeergelegenheden en kunt u daarna nog genoeg andere bezienswaardigheden van het dorp Volendam bekijken.

Routebeschrijving

De beste arrangementen

Bij Enigma Rooms vindt u niet alleen de beste escape room, maar ook geweldige arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor het “Find & Dine” pakket. Zo kunt u na de escape room met uw groep nog gezellig een hapje eten en drinken in ons partnerrestaurant Café de Dijk. U kunt er ook voor kiezen om een foto te laten maken in echte Volendamse klederdracht. Kies hiervoor het arrangement “Picture Perfect”. Onze escape room is geschikt voor groepen van 2-6 personen. U zult vervolgens 60 minuten lang de tijd hebben om uit onze kamers te ontsnappen. Bij Enigma Rooms wordt u hartelijk begroet en zullen we er alles aan doen om u een geweldige ervaring te bezorgen!

Escape room in de buurt van Alkmaar bezoeken?

Wilt u graag een escape room in de buurt van Alkmaar bezoeken? Bij Enigma Rooms vindt u de beste escape room. Bij Enigma Rooms zal u het spannende thema “Het Geheim van de Lutine” ontrafelen. Bij ons kunt u door middel van creatief nadenken en efficiënt samenwerken onze escape room ontsnappen. Dit is een super spannende beleving. Je zult met uw ploeg enorm op de proef worden gesteld. Bij Enigma Rooms kunt u altijd terecht voor diverse uitjes. Reserveer nu snel en gemakkelijk uw unieke bezoek aan Enigma rooms! Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.

Informatie Escape Room Alkmaar

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in de buurt van Alkmaar is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

 

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen