Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Volendam? Zoek dan niet verder! Enigma Rooms is een escape room gevestigd in het oude hart van Volendam. Enigma Rooms is een unieke escape room met een onvergetelijke ervaring. Het thema van onze escape room is “Het geheim van de Lutine”. Enigma Rooms is geschikt voor groepen van 2 tot maximaal 6 personen, waarbij een minimale leeftijd van 12 jaar geldt.

Routebeschrijving

Escape Room bedrijfsuitje

Escape rooms zijn een van de meest populaire activiteiten om te kiezen voor een bedrijfsuitje. U kunt bij Enigma Rooms kiezen uit 4 verschillende arrangementen. Kies bijvoorbeeld voor de find & dine, met deze optie kunt u na het bezoek aan onze escape room lekker dineren of lunchen bij onze partner Café Restaurant de dijk.

Tijdens deze escape room zult u samen met uw collega’s door middel van samenwerking, goed nadenken en het oplossen van verschillende opdrachten zo snel mogelijk proberen te ontsnappen uit deze kamer. Dit is een leuke teambuilding activiteit. Tijdens het ontsnappen van de escape room ligt er een grote druk op het team. Zo kunt u uw collega’s echt op een andere manier leren kennen.

Het hele jaar het beste bedrijfsuitje bij Enigma Rooms

Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor het ideale bedrijfsuitje. Bij ons vindt u de meest unieke escape room die u ooit zult vinden. Alle bedrijven zijn ten alle tijden welkom. Tijdens het ontrafelen van onze escape room zullen de zintuigen zoals nog nooit te voren op de proef worden gesteld. Bij ons heeft u genoeg keuze uit arrangementen, al deze arrangementen hebben een unieke toevoeging. Bij Enigma Rooms is er een gezellige sfeer en zullen wij er alles aan doen om u gastvrij te ontvangen.

 

Bedrijfsuitje organiseren?

Bij Enigma Rooms zijn bedrijven altijd welkom om een bedrijfsuitje te organiseren. U kunt op elke dag onze escape room reserveren. De allerleukste escape room voor het ultieme bedrijfsuitje vindt u hier. Onze escape room is gevestigd in het centrum van Volendam, dit is dus goed bereikbaar met de auto of bus. U kunt gemakkelijk reserveren op de website en voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Informatie Escape Room Volendam

  • Maximale tijd: 60 minuten
  • Capaciteit: 2 t/m 6 personen
  • Open sinds: Mei 2019
  • Minimale leeftijd: 12
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De Enigma Escape Room in Volendam is geschikt voor verschillend publiek, of u nu met z’n tweeën bent of een grote groep en of het nu een onderdeel is van een vrijgezelle dag of een spontane actie, u kunt altijd bij onze escape room terecht.

2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen